Temos
|
Antraeilis maistas
Puslapis: 21 Jos yra Japonijoje, bet vartojama tik tam tikrais atvejais. Si arbata rekomenduojama tik tiems žmonėms, kurie yra labai In ir kuriuos rytais kamuoja pykinimas, vėmimas, skausmai ir 1.1. Ypač tinka moteriškoms ligoms gydyti. 181. Charu arbata Japonijoje jos yra, bet vartojama tik išimtiniais atvejais. Ji labai malonaus skonio, puiki priemonė slogai gydyti. 182. Arbata koren Sią arbatą, gaminamą iš lotoso šaknų, labai sveika gerti nuo kosulio, kokliušo, astmos, tuberkuliozės. Arbatinis šaukštelis užpilamas stikline verdančio vandens. Gerti tris kartus per dieną, tuo laiku negalima gerti jokio kito skysčio. 183. Kudzu (maranta) Sis puikus gėrimas tinka visiems, ypač sveika nuo viduriavimo ir slogos. Arbatinį šaukštelį aroruto miltų (niarantos) sumaišykite su trupučiu vandens ir supilkite į ketvirtį litro vandens. Virinkite, kol pasidarys skaidrus. Įdėkite truputį sojų padažo. Labai sveika sergantiems žarnyno ligomis, ypač žarnų tuberkulioze. 184. Lotoso arbata (renkon) 6 cm žalią lotoso šaknį sutrinkite ir išspauskite sultis. Į jas įdėkite 10% imbiero, truputį druskos ir virinkite, kaip nurodyta 182 recepte. Rekomenduojama nuo kosulio, astmosį taip pat In žmonėms. 184 bis. Arbata kachon Tai japoniška arbata, geriama tik išimtiniais atvejais, tinka nuo gripo, peršalimo, sergant plaučių ligomis. 185. Adzuki sultys arba sriuba Daugiau straipsnių apie sveikatą Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais
tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.
|