Temos
Kodėl žmones dažnai serga ir anksti miršta

Puslapis: 3

5. Dažnas laisvinančiųjų priemonių naudojimas, rupios duonos, žalumynų ir vaisių stoka, ypač kai gyvenimo būdas nejudrus, sąlygoja chronišką atliekų susilaikymą (vidurių užkietėjimą) ir tuo pačiu organizmo nuodijimą daugelį metų.

6. Gausus mėsos produktų, mėsiškų sriubų, aštrių padažų, spiritinių gėrimų ir alaus vartojimas suardo inkstus bei kepenis ir sutrumpina mūsų gyvenimą 15 - 20 metų.

7. Nesirūpinimas savo organizmo būkle, nenoras atsisakyti įprasto, tačiau neteisingo maitinimosi, nesaikingas alkoholio gėrimas visuomet sąlygoją neteisingą medžiagų apykaitą. Jai sutrikus, žmonės pradeda piktnaudžiauti vaistais, užuot gydęsi dieta ir racionaliai maitinęsi.

Daktaras Vokeris - vegetaras ir žalio maisto šalininkas. Jis yra daržovių terapijos pagrindėjas ir neginčijamas sveikos dietos srities autoritetas.

O dabar keletas žodžių apie dr. Vokerio dietą. Jis rekomenduoja visiškai atsisakyti produktų, turinčių krakmolo - duonos, bulvių, ryžių (dr. Vokeris pataria vartoti žalias bulves, nes jos turi natūralaus cukraus), rafinuoto cukraus (vietoj jo rekomenduoja naudoti medų), mėsos, žuvies, kiaušinių, kepto, virto ir skrudinto maisto, arbatos, kavos, kakao, šokolado, pieno, visų spiritinių gėrimų, druskos, visų konservų, juodųjų pipirų ir acto, virtų rūgštynių ir rabarbarų; taip pat būtina mesti rūkyti, kramtyti ar uostyti tabaką.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos