Temos
Piktybinių auglių gydymas burokėliais


1996 metais paskelbtame S. Borodino straipsnyje „Artritai ir artrozės - visa tai išgydoma!" minima burokėlių klizma. Ji, kartu su gydomuoju badavimu, yra sėkmingo gydymo laidas.

Pateikiama burokėlių klizmos atlikimo metodika, kuri, be kita ko, yra puikiausia organizmo valymo priemonė. Be to, burokėliai pigus ir prieinamas produktas, jame daug mūsų raumenims reikalingo magnio ir kalio.

Borodinas mano, kad civilizuotoje visuomenėje daugelis ligų gali atsirasti ir vystytis dėl pernelyg reto tuštinimosi, nes 97% miestiečių tuštinasi vieną kartą per dieną ar dar rečiau. Dauguma senukų, gyvenančių arba anksčiau gyvenusių kaime, teigia, kad buvo įprasta tuštintis ne mažiau kaip du kartus per dieną.

Šiuo metu netgi dauguma gydytojų tvirtina, kad tuštintis kartą per dieną yra normalu. Asmeniniuose pokalbiuose Borodinas juos įtikindavo, kad tai tik vidutinis aritmetinis dydis, ne norma, nes tokia „norma" tai tiesus kelias į negalavimus, o daugeliui net į invalidumą.

Sąlygos mūsų virškinimo trakte labai panašios į tropikų sąlygas tai tarsi miniatiūrinis Vietnamas, temperatūra daug aukštesnė negu 37'C, o drėgnumas siekia 100%. Ir viskas, kas iš virškinimo trakto nepašalinama, jau po kelių valandų pradeda pūti, mus nuodija ir sukelia labai daug ligų.

Šiuo metu labai madinga skųstis oro, vandens ir maisto užterštumu ir tai, aišku, turi reikšmės, tačiau Borodinas mano, kad didžiausi kancerogenai, medžiagos, sukeliančios

vėžį, yra būtent mūsų organizme maisto puvimo pasekmė.

Beje, tie sportininkai, kuriems dėl profesijos aktualu rūpintis sveikata, tuštinasi du kartus per dieną.

<<< Ankstesnis straipsnis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos