Temos
Vėžį galima įveikti

Puslapis: 7

Kai tik pastebėsite, kad elgiatės konstruktyviai, pasveikinkite save aišku, tybai, bet džiaugsmingai. Stenkitės įtvirtinti giedrą požiūrį į gyvenimą ir dažniau jį taikyti praktiškai. Žinoma, kartais jus lydės sėkmė, kartais susidursite su nesėkme, tad būkite kantrūs ir atkaklūs. Taip galiausiai pasiekiama rezultatų. Įtvirtinę savyje teigiamą nuostatą ir išmokę visuomet tikėti gėriu, galite ugdyti kitas svarbias būdo savybes.

Labai vertinga savybė yra mokėti apsispręsti. Kad ir ką darytumėte, reikia veikti ryžtingai. Išsiugdykite gebėjimą konstruktyviai apsispręsti pagal visiems prieinamą metodiką. Pirmiausia formuluojame, kokį sprendimą reikėtų priimti. Nepraleiskite šio momento, kuris iš pirmo žvilgsnio atrodo savaime suprantamas ir nereikalauja ypatingo dėmesio. Teisingai nustatyti, ką reikia daryti vienu ar kitu atveju, yra menas.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas straipsnis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos