Temos
Vėžį galima įveikti

Puslapis: 6

Taigi rytą pabudę pirmiausia sakykite sau: „Aš tikiu sėkme!" ir kartokite tai dvi minutes. Raskite laiko šiems žodžiams pakartoti dar du kartus per dieną. Žaismingai kartokite juos visokiais būdais, negailėdami teatrališkų efektų, dar ir dar kartą. Tuomet svarbaus sprendimo metu kažkur jūsų sąmonės gelmėse pasigirs tylus, bet ryškus balsas, sakantis: „Aš tikiu sėkme". Ir padarysite konstruktyvų sprendimą.

Greitai pastebėsite savyje bręstant atsakomybę už savo gyvenimą. Pasijusite nebesąs srovės nešamas šapelis ir įsitikinsite, kad tokia pozicija stiprina ir ugdo jūsų vidines pozicijas.

Suvoksite, kad anksčiau, kai jums neužtekdavo optimizmo, jūs kankindavotės dėl vadinamojo aukos komplekso, kurį dar būtų galima apibūdinti kaip sindromą „kodėl aš?" Jūs jautėtės esąs bejėgis menkas žmogutis prieš aklą likimą, pasmerkusį jus kančioms ir mirčiai. Tai į savižudybę vedantis mąstymo būdas, labiausiai pesimistiškas, kokiam gali pasiduoti žmogus.

Jeigu iš savo naujos ir daug naudingesnės optimizmo pozicijos pajusite protarpiais ankstesnį kompleksą, būkite sau atlaidesnis. Nesikrimskite dėl silpnadvasiškumo, o ramiai sau priminkite, kad taip buvo anksčiau, o dabar viskas pasikeitė. Pamąstykite, kaip galėtumėte visai išguiti iš savo gyvenimo pesimizmą ir bejėgiškumo jausmą.

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos