Temos
Žarnyno išvalymas (pasiruošimas viso organizmo išvalymui)

Puslapis: 3

Procedūros metu vanduo tuoj pat pereina į žarnyną, nesukeldamas pykinimo. Paeiliui geriama ir atliekami pratimai, kol išgeriamos šešios stiklinės sūraus vandens, paskui galima eiti j tualetą. Po normalių išmatų pasipils skystos. Jeigu išmatos nepasirodė, tučtuojau, daugiau negeriant vandens, penkias minutes reikia kartoti pratimus ir vėl grįžti j tualetą. Jei ir vėl išmatos nepasirodytų, reikia padaryti klizmą; kai tik pirmosios išmatos pasirodys, toliau viskas išeis savaime.

Patarimas. Kiekvieną kartą apsilankius tualete išangė apiplaunama drungnu vandeniu ir patepama aliejumi, kad druska nesukeltų dirginimo.

Pirmą kartą išsituštinus reikia išgerti stiklinę šilto sūraus vandens, atlikti pratimus, nueiti j tualetą, ir kiekvieną kartą, kai tik bus tuštinimąsi, laikytis tokios sekos: gerti vandenį, atlikti pratimus ir eiti į tualetą tol, kol vanduo pradės plūsti toks švarus, koks pateko į organizmą. Reikia išgerti 10, o kartais 12 ar 14 stiklinių vandens, tai priklauso nuo storųjų žarnų užterštumo. Kai vanduo bus pakankamai švarus, galima procedūrą nutraukti, tik dar kelis kartus nueiti į tualetą. Kad iš skrandžio pasišalintų vandens likučiai, reikia atlikti atitinkamą pratimą, tai yra išgerti dvi stiklines šilto nesūdyto vandens ir dviem pirštais liečiant gomurį sužadinti

vėmimą, taip atlaisvinant ne tik skrandį, bet ir kepenis, tulžies pūslę bei blužnį. To nepadarius dar ilgai, daug kartų per valandą teks bėgioti į tualetą.



Pirmas pratimas

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos