Temos
Žarnyno išvalymas (pasiruošimas viso organizmo išvalymui)

Puslapis: 2

Tai vienas iš jogos pratimų, Sank Prakšalana metodas. Jis paprastas, prieinamas, unikaliai efektyvus: ne tik visiškai išvalo storąsias žarnas, bet ir pašalina nuosėdas iš viso virškinimo trakto, ko negali padaryti klizma. Vanduo geriamas, jis praeina per skrandį, paskui paprastais, visiems prieinamais pratimais, paslenkamas į žarnyną ir išleidžiamas lauk. Pratimai atliekami tol, kol išeidinės visiškai švarus, koks buvo patekdamas į žarnyną, vanduo. Sis būdas, tiksliai jį atliekant, visiškai nepavojingas.

Pasiruošimas. Pašildomas sūrus vanduo (vienam litrui 5-6 g druskos). Vanduo turi būti sūrus, kitaip jis įsigers į gleivinę ir pasišalins įprastu būdu kaip šlapimas. Jei vanduo pasirodytų per sūrus, galima šiek tiek sumažinti jo koncentraciją.

Patogiausia tai atlikti rytą nevalgius ir ne po badavimo dienos. Praplovimui prireiks daugiau kaip valandos. Procedūros atlikimo dieną ir kitą dieną po procedūros nepatariama, atliekant pratimus, daryti staigių judesių.

1. Išgeriama stiklinė sūraus vandens.

2. Tuojau pat atliekami nurodyti pratimai.

3. Išgeriama dar viena stiklinė vandens ir atliekami pratimai.

4. Taip išgeriamos šešios stiklinės vandens.



ŠANK PRAKŠALANOS PRATIMAI VIRŠKINIMO TRAKTUI IŠVALYTI

<<< Ankstesnis puslapis    Kitas puslapis >>>   


Daugiau straipsnių apie sveikatą





Informacija surinkta iš įvairių interneto šaltinių, pateikiama pažíntiniais tikslais ir gali būti nepatikima. Prieš ja pasikliaudami, tikrinkite kituose šaltiniuose arba teiraukitės specialistų.


Vaistų ir ligų katalogas   Kontaktai

Vaistai, ligos, sveikata, kainos